Beoordelingen van Catering De Dreef Heemstede

Recente recensies van Catering De Dreef Heemstede

5 sterren na 42 reviews

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke spareribs besteld! De teriyaki kip was ook top begreep ik. ga zo door.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren heerlijk gegeten en prima op tijd bezorgd.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik beoordeel jullie graag want jullie zijn steen- en steengoed! Nu ik een andere woning heb zal ik nu zeggen dat ik enorm genoten heb van jullie maaltijden, belegde broodjes, etc. Ik zal jullie ook enorm missen!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Donderdag a.s. ga ik verhuizen. Heel veel dank voor alle fantastisch lekkere maaltijden , broodjes en service!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals gewend van Catering De Dreef!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hulde! Zoals gewend van Catering De Dreef.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker, zoals gewend van Catering De Dreef!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een dikke 10!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijden van Catering De Dreef zijn allemaal van niveau evenals hun belegde broodjes!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wéér een dikke 10! En de broodjes zijn ook klasse!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wéér een dikke 10! De broodjes zijn ook érg lekker!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wéér hulde van mij!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wéér hulde voor alles!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten: spare ribs, hamburger en rendang. Alles werd heerlijk warm bezorgd en was goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wéér een fantastische maaltijd genoten!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, hulde!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een dikke 10!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Black Angus hamburger! Lekker brioche broodje en toppings maakte het om je vingers bij af te likken (letterlijk). Bestellen is makkelijk en levering zoals afgesproken. Broodje was mooi en goed warmhoudend verpakt.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend van Catering De Dreef, fantastisch!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, zoals gewend van Catering De Dreef!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk! De sate was wel wat veel voor mijn vriendin maar daar heb ik nog van kunnen genieten. Sommige mensen zouden het denk ik fijn vinden op het plaatje te kunnen klikken voor een grotere foto van het eten en mogelijk wat meer portie grootte maar daar moeten jullie zelf maar over nadenken. 100% zeker dat ik hier vaker ga bestellen!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker, zoals gewend van Catering De Dreef!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hulde!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle lof voor Catering de Dreef!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker. Een dikke 10. Bedankt.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Zoals gewend van Catering De Dreef. Een dikke 10!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hulde, zoals gewend!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft me wéér zeer gesmaakt! De maaltijden van Catering De Dreef hebben geen rare bijsmaak of iets dergelijks, altijd vers en van hoogwaardige kwaliteit. Hulde!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft me, zoals gewend van Catering De Dreef, wéér zeer goed gesmaakt!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fantastisch eten van Catering De Dreef!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch en de broodjes zijn ook erg smaakvol!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Subliem! Zoals gewend van Catering De Dreef!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hun maaltijden zijn van hoge kwaliteit!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was echt heerlijk, zoals ik gewend ben van deze steengoede Catering De Dreef!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals gewend van Catering De Dreef. De broodjes zijn ook erg lekker!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit maaltijd en het broodje was ook erg lekker

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb geen kritiek te melden. De kwaliteit en hoeveelheid van de maaltijden zijn goed.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating